ГоловнаПолітика

Садовий: формування іменних блоків - повернення до первіснообщинного ладу

Мер Львова відмовився йти в Раду за списком Блоку Петра Порошенка

Садовий: формування іменних блоків - повернення до первіснообщинного ладу
Фото: Макс Левин

Мер Львова Андрій Садовий вважає формування пропрезидентського блоку на виборах до Верховної Ради поверненням до первіснообщинного ладу. Саме тому він відмовився йти на вибори за списком БПП.

Про Садовий розповів в інтерв'ю LB.ua.

"Я вважаю взагалі некоректним сьогодні формування будь-яких іменних блоків. Це неправильно. Бо це повернення до первіснообщинного ладу. Тому що у нас 240 партій, у нас є політтехнологи, які на кожні вибори вигадують красиві всякі штуки і дурять людей. І за 23 роки ми маємо біду в країні. Мають бути ідеологічні партії, вони повинні змагатися своїми програмами, своїм баченням розвитку країни", - зазначив мер Львова.

"Треба робити все правильно. Якщо ти хочеш, щоб будинок був міцним, треба закласти надійний фундамент і добре штукатурити стіни. А просто так будувати, щоб воно було на якийсь час, це неправильно", - додав він.

При цьому Садовий зазначив, що на виборах президента голосував за Петра Порошенка, але хід з формуванням БПП не схвалює.

"Він (Порошенко - ред.) міг підтримати ту чи іншу партію і таким чином показати приклад. Він вирішив іти іншим шляхом. Це його право", - додав Садовий.

Нагадаємо, партія Садового "Самопоміч" також балотується до Верховної Ради. Мер Львова у списку - під завідомо непрохідним 50 номером.

Детальніше про те, як мер Львова оцінює сьогоднішню ситуацію в країні, читайте в повному тексті інтерв'ю "Андрій Садовий: 5% свого часу я витрачаю на роботу, 95% – на подолання труднощів, які створює нам держава"

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram