ГоловнаПолітика

Проти брата Добкіна порушили кримінальну справу

Кандидатів упіймали на підкупі виборців

Проти брата Добкіна порушили кримінальну справу
Фото: Макс Левин

Управління МВС у Харківській області порушило кримінальні провадження проти кандидатів у народні депутати Дмитра Добкіна (брат Михайла Добкіна) і Володимира Скоробагача за підкуп виборців шляхом роздачі продуктових наборів.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"Підкуп виборців - як альфа і омега, як головне правило афериста, охочого пролізти в Раду. Затаритися гречкою і консервами, все поклади в торбинку з твоїм кандидатським "світлим" профілем. Додай пачку з цукром, чай + пару календариків зі собою красивим. Пообіцяй, а потім роздай гривень по 200 і, любі друзі, зустрічайте новоявленого депутата Верховної Ради", - написав, зокрема, Аваков.

Обидва кандидати балотуються в одномандатних округах у Харківській області як самовисуванці: Добкін - у 178 округу, Скоробогач - по 169.

Нагадаємо, раніше прес-служба Харківської прокуратури поширила інформацію про порушення кримінальної справи стосовно одного з кандидатів у депутати. У відомстві не повідомили прізвище кандидата. Однак за даними джерел, мова йшла про Володимира Скоробогача, на якого за підкуп виборців поскаржився представник Олександра Кірша ("Народний фронт"), який балотується в тому самому округу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram