ГоловнаПолітика

Блок Порошенка заявляє, що не порушував виборчого законодавства

У прес-службі партії стверджують, що всіх кандидатів затвердили офіційно

Блок Порошенка заявляє, що не порушував виборчого законодавства
Фото: Макс Левин

Партія "Блок Петра Порошенка" заявляє, що дотримується всіх норм виборчого права і діє виключно за законом. Відповідну заяву опубліковано на сайті партії.

Згідно з повідомленням, всі кандидати в загальнонаціональному та одномандатних округах від партії висунуто на з'їзді 14 вересня. Документи всіх кандидатів, підтриманих з'їздом, передано в ЦВК і зареєстровано.

"Команда партії завжди діяла відкрито як на президентських виборах, так і на нинішніх позачергових парламентських виборах. Проведено два етапи відкритого партійного з'їзду, оголошено й оприлюднено кандидатів", - сказано в повідомленні.

"Виборча увага до партійного списку "Блоку Петра Порошенка" і списку кандидатів по мажоритарних округах розцінюється нами як спрямована атака на найбільш рейтингову політичну силу, яка користується підтримкою у всіх областях України", - заявляють в партії.

Нагадаємо, увечері в четвер, 2 жовтня, стало відомо про висунення у виборчому списку БПП Віталія Чудновського, прізвище якого не зачитували на загальному з'їзді партії. Пізніше в списках знайшли ще кількох кандидатів, яких раніше не називали. Передбачається, що ці кандидати мали висуватися в одномандатних округах.

LB.ua наразі не вдалося

отримати коментарі Чудновського та інших кандидатів з цього питання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram