ГоловнаПолітика

Син Януковича взявся за нерухомість у Росії, - ЗМІ

У травні він зареєстрував у Петербурзі ТОВ "Арсенал-Інвест"

Син Януковича взявся за нерухомість у Росії, - ЗМІ
Фото: focus.ua

Син екс-президента-втікача Віктора Януковича Олександр зареєстрував у Петербурзі ТОВ "Арсенал-Інвест" (сефра діяльності - нерухомість і консалтинг).

Про це йдеться в розслідуванні РБК.

Згідно з базою даних "СПАРК-Інтерфакс", 7 травня 2014 р. Олександр Янукович зареєстрував у Петербурзі ТОВ "Арсенал-Інвест".

Як основний вид діяльності компанії вказано "управління фінансово-промисловими групами і холдинг-компаніями".

Юридична адреса: 195009, місто Санкт-Петербург, вулиця Комсомолу, будинок 2-А, офіс 2. "Арсенал-інвесту" належить дочірнє підприємство "Арсенал Істейт" (робота в галузі нерухомості та консалтингу), розташоване на тій самій вулиці.

Гендиректором обох підприємств зазначено Аллу Давидову. У розмові з РБК Давидова підтвердила, що обидві компанії зареєстровано Олександром Януковичем, однак вона сама особисто з ним "ніколи не зустрічалася", оскільки є "найнятим гендиректором".

Уникнувши відповіді на запитання, хто саме наймав її на посаду, Давидова розповіла, що зараз триває підбір персоналу, в компаніях - близько 50 вакансій.

"Арсенал" здає площі в оренду безлічі компаній, говорить джерело, близьке до керівництва заводу, "всі, правда, сміються, що в нас, здається, сидить молодший Янукович". Власників заводу не цікавить, хто винаймає приміщення, аби за оренду платили, цитує видання свої джерела.

Нагадаємо, раніше СБУ виявила мільйонні "оборудки", які проводили через банківські установи, пов'язані з Олександром Януковичем і його оточенням.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram