ГоловнаПолітика

МВС спростувало брехню СК РФ про затримання бійця батальйону "Дніпро"

Слідчому комітету вказали, що батальйон не виконував завдань у Луганській області

МВС спростувало брехню СК РФ про затримання бійця батальйону "Дніпро"
Антон Геращенко
Фото: nfront.org.ua

Радник голови МВС Антон Геращенко заявив, що у батальйоні "Дніпро-1" ніколи не було бійця Сергія Литвинова, про арешт якого заявили у Слідчому комітеті Росії.

"Брехлива кремлівська пропаганда почала розганяти по ТБ і соцмережах мегановину - в Москву у слідчий комітет Росії буде доставлено бійця батальйону "Дніпро-1" Сергія Литвинова, який уже зізнався в організації геноциду мирних жителів Луганської області. Звичайно ж, все це нахабна брехня. Може, такий Сергій Литвинов існує в реальності, але от невдача - такого бійця в батальйоні "Дніпро" ніколи не було! "- написав він у "Фейсбуці".

"І це ще не все! Батальйон "Дніпро-1" ніколи не виконував ніяких завдань на території Луганської області! Він діяв у Західному Донбасі - Кураховому, Мар'їнці, Красноармійську, під Маріуполем, Іловайськом, але ніколи на території Луганської області!" - додав Геращенко.

Нагадаємо, за повідомленням СК РФ, "рядовий батальйону "Дніпро" Сергій Литвинов" зізнався у вбивствах цивільних осіб у селищах Мілове, Широкий, Макарове і Комишне (всі - Луганська область).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram