ГоловнаПолітика

Порошенко вимагає знайти винних у ситуації з Шуфричем

Доручення роздано МВС, СБУ і Генпрокуратурі

Порошенко вимагає знайти винних у ситуації з Шуфричем
Фото: Макс Левин

Президент Петро Порошенко доручив правоохоронним органам ретельно розібратися в інциденті з побиттям народного депутата Нестора Шуфрича в Одесі.

"Президент України Петро Порошенко доручив правоохоронним органам, зокрема МВС, СБУ та Генеральній прокуратурі України, ретельно розібратися в ситуації, хто спровокував конфлікт в Одесі 30 вересня, внаслідок якого постраждав народний депутат України", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі глави держави в середу.

При цьому Президент України зазначив, що ці силові структури повинні ретельно виконувати свої обов'язки. Глава держави також звернувся до політиків із закликом "не брати участі у сценаріях, які працюють на дестабілізацію ситуації в Україні".

Нагадаємо, у вівторок в Одесі активісти "Правого сектору" і Євромайдану мали намір влаштувати Шуфричу "сміттєву люстрацію" - запхати у сміттєвий бак. Депутат і його охоронці вчинили опір, виникла бійка, під час якої Шуфрич отримав струс мозку. У зв'язку з інцидентом міліція порушила справу за статтею "хуліганство".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram