ГоловнаКультура

У Мистецькому Арсеналі виставлять на продаж картини сучасних художників на користь АТО

Виставка благодійного проекту "Мистецтво, яке рятує" відкривається 3 жовтня

У Мистецькому Арсеналі виставлять на продаж картини сучасних художників на користь АТО
Фото: Мистецький Арсенал

У Мистецькому Арсеналі ініціювали благодійний проект під назвою "Мистецтво, яке рятує". У рамках цього проекту відбудеться продаж картин сучасних українських художників, гроші від якого підуть на лікування військових, поранених в зоні АТО.

Про це повідомляють організатори проекту.

З 3 по 12 жовтня в Арсеналі виставлять роботи, які продаватимуть з виставки. Це роботи Ігоря Гусєва, Анатолія Криволапа, Максима Мамсикова, Олександра Ройтбурда, Влади Ралко, Тіберія Сільваші, Олега Тістола, Іллі Чічкана, Маші Шубіної та інших сучасних українських художників.

"Кожна продана картина з виставки - це реальна адресна допомога конкретному бійцю, яка надійде на його особистий рахунок, спеціально відкритий в Ощадбанку", - йдеться в повідомленні організаторів.

Крім того, на експозиції виставлять фотографії бійців авторства Олександра Чекменьова та інформацію про поранених військових, які перебувають на лікуванні в ГВМКЦ "Головний військовий клінічний госпіталь" і які потребують допомоги.

Нагадаємо, что LB.ua проводить аукціон для потреб бійців АТО, на якому продається робота української художниці Беати Корн "Мисливець". Скульптура "Мисливець" - це об'єкт висотою 2,4 метра, виконаний із вінілу, дерева, тканини і поролону.

Нагадаємо також, волонтери далі збирають допомогу для бійців у зоні антитерористичної операції. Список необхідних речей і реквізити рахунків волонтерів постійно оновлюються на нашому сайті.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram