ГоловнаСуспільствоЖиття

Військові розбили боєкомплект терористів біля Пісків, противник посилив обстріл (оновлено)

Унаслідок атаки в української сторони є поранені

 Військові розбили боєкомплект терористів біля Пісків, противник посилив обстріл (оновлено)
Архивное фото
Фото: Макс Левин

Сепаратисти посилили атаку на українських військових у районі населених пунктів Піски та Карлівка Донецької області, серед військових є поранені. Про це LB.ua повідомив волонтер Геннадій Семенко з місця подій.

Раніше сьогодні у відповідь на вогонь сепаратистів військовослужбовці 93-ї окремої механізованої бригади в районі с. Тоненьке Донецької області розбили боєкомплект противника.

"Наші розбили сепаратистський боєкомплект у кар'єрі в районі с. Тоненького і всю ніч працювали по сепаратистах "Градами". Сепаратисти відступили зі своїх блокпостів у районі мосту в Пісках", - повідомив Семенко, який допомагає військовослужбовцям 93-ї ОМБР і добровольцям батальйону "Дніпро-1" на Донбасі.

Волонтер Геннадий Семенко (слева) с бойцами в зоне АТО
Волонтер Геннадий Семенко (слева) с бойцами в зоне АТО

Село Тоненьке розташоване в Ясинуватському районі Донецької області за кілька кілометрів від населених пунктів Карлівка та Піски.

Що конкретно було у знищеному боєкомплекті, військові точно не знають, але, за словами Семенка, "під час вибуху тремтіли намети". У боєкомплект можуть входити різні види боєприпасів, у тому числі снаряди для артилерії і ракети "Градів".

Обстріл позицій сил АТО в районі Пісків триває від середи, 17 вересня, незважаючи на оголошене перемир'я.

Крім того, за повідомленням волонтера, над блокпостом українських військових у Карлівці всю ніч літав безпілотник.

Допомогу добровольцям батальйону "Дніпро-1", військовослужбовцям 93-ї ОМБР, а також 39-у і 40-у батальйонам тероборони, які беруть участь в АТО, можна перераховувати на картку ПриватБанку Новиковій Валерії 5168 7572 6034 4256 (загальна) або 4149 4978 0779 0508 - для технічних і ремонтних питань (у т. ч. бронювання автомобілів).

Як повідомлялося, сьогодні бойовики обстріляли блокпост сил АТО в Маріуполі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram