ГоловнаПолітика

Аваков емоційно прокоментував звільнення "Топаза"

Міністр МВС назвав рішення суду зрадою харківського Євромайдану

Аваков емоційно прокоментував звільнення "Топаза"
Фото: mvs.gov.ua

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков прокоментував звільнення харківського сепаратиста, активіста Антимайдану Ігната Кромського, відомого під псевдонімом "Топаз".

"Ми двічі ловили і садили в тюрму негідника Топаза. Після першого разу харківський суд звільнив його під домашній арешт, з якого він втік і брав участь у підпалі Харківської ОДА, захопленні луганського СБУ, воював в банді Гіркіна... Ми його спіймали ще раз. Повернули до в'язниці. І сьогодні суд за клопотанням прокуратури (!!!) звільнив Топаза "під особисті зобов'язання", - написав Аваков на своїй сторінці у Facebook.

"Я все розумію, але всьому є межа... рішення, ухвалені таким чином, знищують мир і віру у стабільність в Харкові, та й україні.

Дурість, помилка, просто, вибачте, бл*дство", - написав міністр.

Аваков підкреслив, що це звільнення полонених не може бути виправданням для такого рішення. "Я не бачу повернутої в обмін на цього негідника льотчиці Савченко з Росії. І бачу підірваний здоровий глузд у Харкові, підігравання "гепам" і "допам", зрадництво харківського Євромайдану", - заявив Аваков.

Нагадаємо, 28 березня Кромського затримали за підозрою в організації масових заворушень, за що йому загрожувало до 8 років позбавлення волі. У квітні "Топаза" вже звільняли під домашній арешт, після чого він втік. Його оголосили в розшук.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram