ГоловнаПолітика

Порошенко обіцяє переконати Крим повернутися

"Ми виграємо змагання за настрої кримчан"

Порошенко обіцяє переконати Крим повернутися
Фото: president.gov.ua

Президент Петро Порошенко переконаний, що Крим повернеться до складу України після проведення в країні ефективних реформ.

"Кажуть, що ми втратили Крим. Ні, у нас вторгнення до Криму. Але Крим буде знову з нами", - цитує прес-служба президента слова Порошенка.

Президент підкреслив, що це зроблять невійськовими методами.

"Ми виграємо це економічне, ліберальне змагання за настрої кримчан, тому що ми будемо ефективними, не корумпованими, демократичними і вільними", - сказав Порошенко.

За його словами, схожим шляхом вирішуватиметься криза на Сході України.

Порошенко запевнив, що найближчим часом ухвалять антикорупційний закон, і відразу після парламентських виборів Україна продемонструє значний прогрес у боротьбі з корупцією.

Також президент нагадав про запровадження стратегії реформ "Україна 2020".

"Ми проведемо ці 5-6 років, змінюючи країну. Ми змінюватимемо Україну, маючи дуже важливу перспективу для українців - членство в Європейському Союзі, бо українці здали один із найскладніших іспитів у своєму житті, щоб стати членами Євросоюзу", - підкреслив президент.

Нагадаємо, Порошенко заявив, що особливий статус деяких районів у Донецькій і Луганській областях не загрожуватиме територіальній цілісності України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram