ГоловнаПолітика

Бійці "Донбасу" балотуються в мажоритарних округах

Інформацію підтвердив командир батальйону Семен Семенченко

Бійці "Донбасу" балотуються в мажоритарних округах
Фото: www.facebook.com/dostali.hvatit

Батальйон "Донбас" підтримає на виборах тих кандидатів, яким довіряє суспільство, тих, хто розділяє його цілі, і готовий об'єднатися з однодумцями, щоб "з Верховної Зради зробити Парламент". Про це написав комбат "Донбасу" Семен Семенченко на своїй сторінці у Facebook.

"Від батальйону "Донбас" підуть на вибори в мажоритарних округах бійці, які вміють володіти і автоматом, і словом, патріоти, які і в цивільному житті були кимось. Адже "Донбас" - це Україна. Уся. І Львів, і Рівне, і Сімферополь, і Донецьк, і Лисичанськ, і Київ. І якщо виборці з інших областей готові висунути у ВР свого земляка-бійця "Донбасу", то ми готові. Пишіть, допоможемо", - сказано в повідомленні.

За даними Семенченка, троє бійців "Донбасу" - у списку "Самодопомоги", бо їм "подобається ця команда". "Львів і Донецьк з Луганськом повинні протягнути одне одному руки і зшивати країну. Коли нас цькують одного з одним, розповідають про бандерівців і бандитів з Донбасу - страждає вся Україна, наші кишені чистять, а закінчується все ДНР і ЛНР", - написав Семенченко.

Він також зазначив, що після обговорення в батальйоні в мажоритарні округи піде "пара десятків бійців".

Нагадаємо, напередодні стали відомими кандидати від партії "Воля", які підуть на вибори з партією Андрія Садового "Самопоміч". У мажоритарних округах ЦВК зареєстрував ще 13 кандидатів, про їхню приналежність до добровольчих батальйонів не повідомляють.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram