ГоловнаПолітика

Блок Петра Порошенка домовляється з УДАРом і Яценюком про спільну участь у виборах

Блок Петра Порошенка домовляється з УДАРом і Яценюком про спільну участь у виборах
Фото: batkivshchyna.com.ua

Партія "Блок Петра Порошенка" веде переговори з партією УДАР Віталія Кличка і прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком про спільну участь у позачергових виборах Верховної Ради.

Про це сказав радник Президента, голова "Блоку Петра Порошенка" Юрій Луценко в ефірі телепередачі "Свобода слова".

"Ми зараз ведемо дуже тісні переговори з паном Яценюком, Кличком та іншими політичними силами. На сьогоднішній день ми близькі до результату, оскільки 15 числа закінчується можливість висунення кандидатів у депутати", - сказав він.

За словами Луценка, в умовах неоголошеної війни країна потребує взаємодії політичних сил і підтримки курсу Президента заради спільного майбутнього.

"Уже цього тижня ми на своєму з'їзді оголосимо, в якому форматі буде рухатися Блок Петра Порошенка. І я не знаю, яким номером я буду у списку, практично впевнений, що не буду першим, хоча й очолюю пропрезидентську партію", - зазначив Луценко.

Він також додав, що готовий не балотуватися або зайняти 100 місце у списку, тому що впевнений, що партія зможе привести в парламент таку кількість депутатів у разі об'єднання демократичних сил.

Раніше стало відомо, що у п'ятірку Блоку Петра Порошенка увійдуть Арсеній Яценюк, Віталій Кличко, Юрій Луценко, Олександр Турчинов і Ольга Богомолець.

Як повідомляли, дострокові вибори в Раду відбудуться 26 жовтня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram