ГоловнаПолітика

Мирний житель загинув при обстрілі Маріуполя (оновлено)

Ще троє жителів міста отримали поранення

 Мирний житель загинув при обстрілі Маріуполя (оновлено)
Фото: 0629

Унаслідок обстрілу бойовиками блокпоста на в'їзді в Маріуполь і ряду цивільних об'єктів загинув мирний житель, ще троє жителів міста отримали поранення.

"За станом на 11:15 є підтверджені дані про чотирьох постраждалих у результаті обстрілу міста - одна жінка загинула, троє маріупольців поранено. Їх лікування здійснюється в повному обсязі, медикаментів достатньо", - йдеться в повідомленні на сайті Маріупольської міськради.

Раніше міськрада повідомляла також про легке поранення одного військовослужбовця.

Як повідомляє міський сайт Маріуполя "0629" з посиланням на медиків, загинула 33-річна маріупольчанка.

Вона померла на операційному столі після осколкового поранення в ділянку серця у мікрорайоні "Східний".

Відомо, що в момент поранення вона була з дітьми.

Блокпост на в'їзді в Маріуполь в мікрорайоні "Східний" було обстріляно в ніч на неділю. Один із снарядів влучив у АЗС на вул. Таганрозькій, заправний комплекс зруйновано. Також у результаті обстрілу постраждала будівля, в якій розташовано диспетчерський пункт ТТУ і відділення Орджонікідзевської підстанції швидкої медичної допомоги на "Східному". Персонал диспетчерського пункту ТТУ і підстанції швидкої допомоги було заздалегідь переведено в безпечні місця роботи.

Крім того, частково пошкоджена контактна мережа ТТУ в районі кільця мікрорайону "Східний". Бригада ТТУ зараз веде ремонтні роботи.

Загалом ситуація в місті контрольована, всі системи життєзабезпечення міста працюють у штатному режимі, зазначає влада міста.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram