ГоловнаПолітика

ЦВК зареєструвала Ківалова кандидатом у депутати в окрузі на Одещині

Усі 13 зареєстрованих кандидатів йдуть на вибори як самовисуванці

 ЦВК зареєструвала Ківалова кандидатом у депутати в окрузі на Одещині
Фото: Макс Левин

Центральна виборча комісія зареєструвала Сергія Ківалова кандидатом у депутати Верховної Ради в одномандатному виборчому окрузі №135 (Одеська область) і ще 12 кандидатів на позачергові парламентські вибори.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби ЦВК.

Ківалов - голова Вищої ради юстиції, колишній голова Центрвиборчкому, позафракційний депутат Ради, який балотувався на виборах в 2012 році в окрузі №135 від Партії регіонів.

Усі 13 зареєстрованих на засіданні у п'ятницю кандидатів висуваються у порядку самовисування.

Кандидатами також зареєстровані депутати Ради Віталій Журавський (заступник голови групи "Економічний розвиток") в окрузі №66 Житомирської та Володимир Струк (група "За мир і стабільність") в окрузі №104 Луганської області.

Також зареєстровані в окрузі №215 Києва Валентина Кузюк - головний державний ревізор-інспектор 1 рангу Державної податкової інспекції у Деснянському районі головного управління Міністерства доходів і зборів; в окрузі №143 Одеської області Володимир Боделан - начальник головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Одеській області; і в окрузі №127 Миколаївської області - Василь Іванюк - начальник Миколаївської філії державного підприємства "Адміністрація морських портів України".

В окрузі №106 Луганської області зареєстрований Сергій Шахов (президент Інституту демократичних суспільств), №81 Запорізької області - Дмитро Швець (голова наглядової ради "Крок"), №91 Києва та №204 Чернівецької області - адвокати Марина Озерова та Олександр Ноцький відповідно.

В окрузі №17 Вінницької області зареєстрований Василь Романюк, №143 Одеської області - Дмитро Шидєрев, №159 Сумської області - Ігор Паладин (безробітний, член ПР).

На цей час ЦВК зареєструвала 25 кандидатів у депутати Ради на позачергові парламентські вибори.

Вибори відбудуться 26 жовтня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram