ГоловнаПолітика

Добровольчі батальйони отримають важке озброєння

Батальйон "Донбас" доукомплектують

Добровольчі батальйони отримають важке озброєння
боец батальона "Донбасс"

Добровольчим спецбатальйонам міліції передадуть важке озброєння.

Про це написав на своїй сторінці у "Фейсбуці" радник голови МВС Антон Геращенко.

"Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков ухвалив рішення про розширення штату і доукомплектування добровольчого батальйону Національної гвардії "Донбас". Крім того, батальйону "Донбас" додадуть бронетанкову техніку, артилерію і міномети. Також важке озброєння, нарешті отримане від Міністерства оборони, передадуть в усі добровольчі спецбатальйони міліції для того, щоб вони могли гідно протистояти російським агресорам", - написав він.

Батальйони озброять крупнокаліберними кулеметами, автоматичними і ручними гранатометами, малокаліберними автоматичними гарматами та іншим важким озброєнням, необхідним для відбиття атак противника у взаємодії зі Збройними силами України.

"Бійців і командирів батальйону Національної гвардії "Донбас" та інших добровольчих батальйонів міліції, які брали участь в операції з узяття Іловайська і які потрапили під удар значно чисельніших сил російського агресора, представлять до нагород за мужність і стійкість", - додав Геращенко.

Нагадаємо, велика частина батальйону "Донбас" та кількох інших добровольчих батальйонів опинилася в полоні після оточення в Іловайську.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram