ГоловнаЕкономікаДержава

Порошенко об'єднав Нацкомпослуг та НКРЕ

Регулювання енергетики і компослуг здійснюватиме Нацкомісія

Порошенко об'єднав Нацкомпослуг та НКРЕ
Фото: Макс Левин

Президент Петро Порошенко ліквідував Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, і Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики. На їх базі створено Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг.

Про це йдеться в указах №№692-695 від 27 серпня.

Так, указом № 692/2014 від 27 серпня Порошенко ліквідував Нацкомісії, що здійснює держрегулювання в сфері комунальних послуг, а указом № 693 - Нацкомісію, що здійснює держрегулювання у сфері енергетики.

Указом № 694 створюється Нацкомісія, що здійснює держрегулювання в сферах енергетики і комунальних послуг, а указом № 695 призначаються її члени.

Нагадаємо, колишній президент Віктор Янукович створив Національну комісію регулювання ринку комунальних послуг 14 липня 2011 року. Вона мала встановлювати тарифи на комунальні послуги та контролювати дотримання компаніями умов і правил здійснення різних видів діяльності у сфері теплопостачання, централізованого водопостачання та водовідведення. З липня її очолював Сергій Дунайло.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram