ГоловнаПолітика

Армія взяла під контроль Новоазовськ, - РНБО

Ситуація в місті залишається складною

 Армія взяла під контроль Новоазовськ, - РНБО
Фото: EPA/UPG

Сили АТО взяли під контроль місто Новоазовськ Донецької області.

Про це на брифінгу заявив спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко, повідомляє прес-служба відомства.

"Сили антитерористичної операції продовжують утримувати зайняті позиції і успішно відбивати контрнаступи терористів. Ситуація в районі Новоазовська залишається складною. Після того, як до українських військових надійшло підкріплення, населений пункт взято під повний контроль об'єднаних сил АТО і добровольчих батальйонів територіальної оборони. Разом з цим з боку кордону ведуться обстріли у 10 кілометровій зоні навколо міста", - зазначив Лисенко.

Цей напрямок, за його словами, вже посилено додатковими силами і засобами: "Українські військові виставляють додаткові опорні пункти і блок-пости. За останніми даними обстановка в Маріуполі залишається спокійною".

Окрім того, як зазначає РНБО, бойовики безрезультатно намагаються деблокувати Донецьк і не припиняють обстріл житлових кварталів. На околицях міста тривають контратаки.

Нагадаємо, на сьогодні дуже складною залишається ситуація в Іловайську Донецької області. В РНБО сьогодні заявили, що відправили в місто підкріплення. Однак командир батальйону "Донбас" назвав заяви про підкріпленняя обманом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram