ГоловнаПолітика

Батальйон "Донбас" вимагає від Порошенка допомогти із вивезенням загиблих і поранених з Іловайська

У батальйона до президента дві вимоги

Батальйон "Донбас" вимагає від Порошенка допомогти із вивезенням загиблих і поранених з Іловайська
Фото: EPA/UPG

Добровольчий батальйон територіальної оборони "Донбас" вимагає від президента Петра Порошенка організувати коридор для вивозу загиблих і поранених солдатів з Іловайська.

Про це повідомляється на сторінці батальйону в мережі "Фейсбук".

"Міністерству оборони України, Генеральному штабу Збройних сил України, Національній Гвардії - негайно надати всю необхідну допомогу для створення та забезпечення коридору для вивозу поранених і загиблих в Іловайську (Донецька обл.) У зоні АТО бійців особового складу батальйонів "Донбас", "Дніпро", "Світязь", "Херсон", "Миротворець" та наданих їм мотострілкових підрозділів", - йдеться в повідомленні.

По-друге, батальйон вимагає надати всім батальйонам в зоні АТО реанімаційні автомобілі для порятунку поранених і надання їм екстреної медичної допомоги.

Нагадаємо, у вівторок Семен Семенченко звернувся до Червоного Хреста за допомогою в організації коридору для вивозу поранених і вбитих з Іловайська.

Сьогодні в РНБО заявили, що в Іловайськ направлено підкріплення. Однак після цього Семменченко заявив, що обіцяного підкріплення не буде.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram