ГоловнаПолітика

Сили АТО знищили 225 терористів біля Горлівки та Іловайська

Виведено з ладу 3 танка і 9 одиниць іншої військової техніки

Сили АТО знищили 225 терористів біля Горлівки та Іловайська
Фото: Макс Левин

Прес-центр АТО повідомляє, що вогневим ударом артилерії по скупченню бойовиків біля Горлівки та Іловайська знищено 225 терористів, три танки, одну бойову броньовану машину, дві БМ 21 "Град", чотири міномети, один автомобіль і одну установку 9А52 "Смерч".

Крім того, повідомляється, що один мінометний розрахунок з мінометом знищено вогнем артилерії у відповідь на напад на наші позиції поблизу Красного Яру.

Тривають оборонні бої за утримання населених пунктів Новосвітлівка, Хрящувате. Здійснюється зачистка підрозділами сил АТО населених пунктів Родакове, Іллірія і Маломиколаївка. Тривають бойові дії з метою утримання під контролем міста Іловайськ, під'їзних шляхів і висот навколо нього.

Відновилися обстріли з боку Російської Федерації. Зокрема, удару завдано по позиціях українських піхотинців неподалік населеного пункту Макарове.

Крім цього, позиції і блокпости сил АТО обстріляно поблизу населених пунктів Новосвітівка, Вергунський роз'їзд. Двічі з застосуванням БМ 21 "Град" обстріляно аеродром Донецьк.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram