ГоловнаПолітика

Тимошенко закликала партії не боротися один з одним перед виборами

Лідер "Батьківщини" хоче створити міцну проєвропейську коаліцію

Тимошенко закликала партії не боротися один з одним перед виборами
Фото: Макс Левин

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко закликала політичні партії до чистої передвиборчої кампанії, щоб потім можна було створити демократичну конституційну більшість у Верховній Раді.

Про це йдеться у зверненні Тимошенко.

"Головна мета і головне завдання "Батьківщини" у новому парламенті - вперше створити проєвропейську демократичну конституційну більшість. Замість 300 зрадників в коаліції повинні бути 300 спартанців, які готові покласти всі свої сили для змін в країні. Тому я закликаю всі прогресивні, демократичні політичні сили до консолідації в новому парламенті. На цих виборах ми повинні боротися не один проти одного, а за майбутнє України", - вважає політик.

На її думку, у нинішніх умовах у демократичних партій ворог один - агресор.

"Тому принцип непротивоборства повинен стати лейтмотивом виборчої кампанії, щоб потім, за результатами виборів, сформувати надійну демократичну конституційна більшість, яка чітко триматиме правильний курс розвитку країни", - заявила Тимошенко.

Нагадаємо, що "Батьківщина" заявила про намір брати участь у дострокових виборах Ради, які відбудуться 26 жовтня цього року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram