ГоловнаПолітика

СБУ виявила спорядження Міноборони РФ у зоні АТО

Знайдено формуляр з печаткою російської військової частини

Спецгрупа контррозвідки Служби безпеки України спільно з бійцями батальйону "Айдар" ліквідувала розвідувально-диверсійну групу "ЛНР", яка коригувала вогонь артилерійських знарядь і мінометних розрахунків терористів по позиціях сил АТО і мирних кварталах.

Фото: http://www.sbu.gov.ua

"В одного з бойовиків, який був членом групи так званого "Всевеликого войска Донского", знайдено військове спорядження російського виробництва, що належить МО РФ, в/ч 55472. Це підтверджує відповідний формуляр з печаткою військової частини. За оцінкою фахівців, знайдене спорядження - артилерійська панорама ПГ-1М, використовується для наведення артилерійських знарядь при стрільбі прямим наводом із закритих позицій", - сказано в повідомленні.

Фото: http://www.sbu.gov.ua

У бойовика було знайдено таблиці коригування вогню й іншу документацію, яка свідчить про участь Російської Федерації у підтримці терористів на території Луганської області.

Нагадаємо, нещодавно СБУ затримала 6 російських найманців, які планували напередодні святкування Дня Незалежності України збити літак сил АТО.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram