ГоловнаПолітика

Аваков пов'язав погрози "Правого сектору" Порошенкові з майбутніми парламентськими виборами

На думку голови МВС, "Правий сектор" - це "по суті нелегальні збройні формування"

Аваков пов'язав погрози "Правого сектору" Порошенкові з майбутніми парламентськими виборами
Арсен Аваков
Фото: Макс Левин

"Правий сектор" - це "по суті нелегальні збройні формування", а "ультиматум президенту" пов'язаний з майбутніми парламентськими виборами.

Про це написав голова МВС Арсен Аваков на своїй сторінці у Facebook.

"Черговий інформаційний потік від призабутого "Правого сектору" - цього разу придумали "ультиматум Президенту". Виборами запахло. Та й увагу треба перевести. Ярош, твоя проблема в тому, що ти своїм фіглярством грубого патріота обманюєш багатьох людей, що пішли за тобою у практично нелегальні збройні формування - без правил і принципів, без законів і порядку", - написав Аваков.

Нагадаємо, напередодні військово-політичний рух "Правий сектор" звернувся до Президента Петра Порошенка з ультиматумом, вимагаючи звільнити з Міністерства внутрішніх справ тих посадових осіб, які, як стверджують в об'єднанні, ведуть у рамках антитерористичної операції підривну діяльність.

У русі також вимагають від керівництва держави "звільнення всіх затриманих, закриття всіх кримінальних розглядів проти бійців Добровольчого українського корпусу "Правий сектор" та інших добровольчих підрозділів і повернення всієї незаконно вилученої зброї і транспорту в зону бойових дій".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram