ГоловнаПолітика

Військових продовжують обстрілювати з території РФ, - РНБО

Сили АТО оточили бойовиків в районі Моспиного

Військових продовжують обстрілювати з території РФ, - РНБО
Архив

Українських військовослужбовців і далі обстрілюють з території Росії. Про це на брифінгу в Києві повідомив речник інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко, інформує УНІАН.

За його словами, станом на сьогоднішній вечір основні зусилля українських військових спрямовано на взяття під контроль населених пунктів на стратегічно важливих напрямках. У зоні АТО продовжуються бойові сутички в районах Донецька, Луганська, Горлівки, Первомайська, Шахтарська (Молодецького), Тореза, Попасної, Красного Луча, Іловайська.

Особливо запеклі бої терористи ведуть на ділянках, де українська армія взяла під контроль стратегічно важливі траси Н21 під Шахтарськом та М-04 в районі сіл Новосвітлівка і Хрящувате, які забезпечують сполучення Донецька та Луганська з іншими територіями, тимчасово контрольованими російськими найманцями, сказав Лисенко.

Внаслідок наступальних дій сили АТО оточили загони бойовиків в районі Моспиного Донецької області. Ведуться активні бойові дії в районі села Павлівка Луганської області. За оперативною інформацією, повідомив Лисенко, терористи обстрілюють територію Харцизька Донецької області з установок "Град".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram