ГоловнаПолітика

Сили АТО завершують оточення Луганська (карта)

Протягом доби сили АТО 25 разів вступали у вогневий контакт з терористами

Сили АТО завершують оточення Луганська (карта)
Фото: Макс Левин

Сили АТО наступають і завершують оточення загонів бойовиків у Луганську.

Про це йдеться у повідомленні РНБО.

Тривають позиційні бої неподалік Донецька, Луганська, Горлівки, Іловайська, Первомайська, Красного Луча.

Протягом доби сили АТО 25 разів вступали у вогневий контакт із терористами в районах населених пунктів Благодатне, Никифорівка, Авдіївка, Сабівка, Нижня Вільхова, Іловайськ, Оленівка, Старобешеве, Дебальцеве, Фащівка, Березове, Тоненьке, Кутейникове, Іллінка.

Тривають обстріли українських підрозділів з території РФ. Вчора, а також сьогодні протягом ночі з установок "Град" обстріляли пункт пропуску "Успенка" Донецького прикордонного загону. Протягом останніх днів це вже третя атака на цей пункт пропуску, внаслідок якої повністю знищено його інфраструктуру.

Вчора в районі населеного пункту Макарівка на Херсонщині прикордонний загін зафіксував російський безпілотник, який на висоті до 4 км порушив адміністративний кордон з території тимчасово окупованого Криму. Ще двох  безпілотників виявляли екіпажі катерів Морської охорони в Азовському і Чорному морі. Першого зафіксували в районі населеного пункту Седове в напрямку порту Маріуполя, другого - в районі відділу прикордонної служби "Скадовськ".

Нагадаємо, за минулу добу сили АТО звільнили від терористів смт Булавинське і Олександрівське (Донецька область) і Чорнухине (Перевальський район Луганської області).