ГоловнаПолітика

Через Путіна в Севастополі зупинять транспорт

Також будуть закриті причали для пасажирів внутрішніх морських маршрутів

Через Путіна в Севастополі зупинять транспорт
Фото: EPA/UPG

У середу, 13 серпня, у Севастополі у зв'язку з візитом президента РФ Володимира Путіна, членів уряду РФ і членів Держдуми заплановано перекрити рух транспорту в місті.

Про це повідомив в.о. губернатора Севастополя Сергій Меняйло, повідомляє Укрінформ.

"13 серпня з 00:00 до 20:00 будуть закриті причали №№146 і 147 для посадки-висадки пасажирів на внутрішніх морських маршрутах Севастополь-Північне, Севастополь-Інкерман", - повідомив губернатор.

За його словами, посадка-висадка буде здійснюватися тільки з причалу №155 (Артилерійська бухта).

Крім того, 13 серпня з 00:00 до 20:00 буде скасовано рух усіх маломірних суден у Севастопольській і Південній бухтах.

Також буде обмежено рух усіх видів автотранспорту, крім громадського, від площі Суворова вулицею Леніна, проспектом Нахімова, вулицею В. Морською до перехрестя з вул. Адмірала Октябрського.

Обмеження руху всіх видів транспорту і заборона зупинок-стоянок до закінчення заходів цього дня будуть чинною також на вул. Фрунзе і частково на вулицях Радянській, Вороніна і Суворова.

Як відомо, 13 серпня в Севастополі президент Росії Володимир Путін має намір провести оперативні наради з членами ради безпеки РФ.

Також у Севастополь приїдуть голова уряду РФ Дмитро Медведєв, голова Держдуми Сергій Наришкін, керівники фракцій у Держдумі і голови міністерств.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram