ГоловнаПолітика

Сили АТО звільнили Первомайськ, Камишеваху і Калинове (карта)

Також проведено успішну операцію в районі Горлівки

Сили АТО у вівторок звільнили Первомайськ, Камишеваху і Калинове.

"На звільненій території знешкоджено групу спецназу Збройних сил РФ і близько 30 терористів", - повідомив на брифінгу спікер інформцентру РНБО Андрій Лисенко.

Крім того, внаслідок успішно проведеної операції в районі Горлівки українські Збройні сили закріпилися на позиціях, відрізавши терористів від основних сил "ДНР".

Сили АТО готуються до наступальних дій в районах Донецька, Луганська, Горлівки, Первомайська, а також Іловайська. Одночасно авіація і артилерія Збройних сил України нейтралізувала групи терористів, які висувалися для посилення оборони бойовиків в районі Шахтарська, Тореза та Сніжного. Між Горлівкою та Ясинуватою знищено автомобіль з трьома терористами, які перевозили велику кількість зброї та вибухівки.

"Разом з тим у зв'язку з наступом українських військових на сході країни загострилися конфлікти між різними бандами терористів через нестачу зброї, боєприпасів, провіанту і засобів зв'язку. Так, в Донецькій області бойовики терористичного "Оплоту" під керівництвом ватажка Тора обстріляли автоколону угруповання "Народно-визвольний рух" ватажка Грека", - повідомив Лисенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram