ГоловнаПолітика

Держприкордонслужба повідомляє про продовження обстрілів українських прикордонпунктів з Росії

Безпілотники порушують повітряний простір України

Держприкордонслужба повідомляє про продовження обстрілів українських прикордонпунктів з Росії
Архив
Фото: dpsu.gov.ua

Бойовики і найманці продовжують спроби проникнення на територію України з Росії, а також як і раніше обстрілюють місця дислокації українських прикордонних підрозділів. Про це повідомляється на сайті Держприкордонслужби.

10 серпня з 20.25 до 21.30 на ділянці відділу прикордонної служби "Станично-Луганський" (Луганська обл.) З території Російської Федерації (район населеного пункту Маноцький) здійснено артилерійський і мінометний обстріл прикордонпунктів.

З 02.00 до 02.30 11 серпня здійснено до 60 мінометних пострілів по пункту пропуску "Успенка" (Донецька обл.). Вогонь вівся з трьох напрямків, у тому числі з території РФ.

Крім того, як констатують в прикордонному відомстві, тривають порушення повітряного простору України безпілотними літальними аппаратами. Так, о 22.50 10 серпня на ділянці відділу "Красна Талівка" Луганського загону зафіксовано політ БПЛА на напрямку Волошино (РФ) - Красна Талівка (Україна), о 23.00 - політ БПЛА на напрямку Черткове (РФ) - Мілове в районі пункту пропуску "Мілове". Крім цього, о 02.25 прикордонний загін в районі пункту пропуску "Красна Талівка" спостерігав політ одного БПЛА, який на висоті до 2 км залетів на територію України на глибину до 2 км і назад.

О 23.00 10 серпня прикордонний наряд на ділянці відділу "Червоний Чабан" (Херсонський прикордонний загін) спостерігав один БПЛА, який порушив повітряний простір і рухався в напрямку населених пунктів Макарівка і Каїрка на висоті 1 км.

О 21.15 10 серпня на ділянці відділу "Бердянськ" Бердянської загону (Запорізька обл.) У районі населеного пункту Шевченко виявлено БПЛА, який рухався вздовж берегової смуги і проти якого застосовано стрілецьку зброю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram