ГоловнаПолітика

На Миколаївщині стався вибух у п'ятиповерховому будинку

Постраждали чотири особи

У багатоквартирному будинку в Снігурівці на Миколаївщині вибухнув газ, четверо осіб - у лікарні. Про це повідомили в ГУ ДСНС України в Миколаївській області, передає Укрінформ.

"У житловому п'ятиповерховому будинку в м. Снігурівка стався вибух. Під час з'ясування обставин стало відомо, що у квартирі на третьому поверсі вибухнула газова суміш, що спричинило часткове руйнування однієї стіни у квартирі. На момент вибуху у квартирі проводились роботи працівниками ПП "Укргазпром" із первинного пуску газу", - повідомили рятувальники.

У самому приміщенні і під'їзді будинку повилітали шибки. На сходовому майданчику і в розташованій поруч квартирі частково пошкоджено вхідні двері. Постраждали чотири людини, з них - троє працівників приватного підприємства "Укргазпром" і господар квартири. Постраждалих доставлено в Снігурівську центральну районну лікарню. У реанімаційному відділенні у важкому стані з опіками верхніх і нижніх кінцівок, тулуба і верхніх дихальних шляхів перебуває двоє осіб.

70 мешканців будинку евакуювали. Нині вони після завершення аварійних робіт та слідчих дій повертаються у свої квартири. Несучу стіну будівлі не пошкоджено, загрози руйнування немає. Систему життєзабезпечення відновлено і вона працює у штатному режимі. Обставини, що спричинили вибух, з'ясовують, повідомили в ДСНС.

Нагадаємо, що в травні у Миколаєві вибухнув 10-поверховий будинок, 7 людей загинули, 80 сімей опинилися без житла. У червні знову стався вибух газу в п'ятиповерхівці. Тоді одна людина загинула, без житла - 20 сімей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram