ГоловнаПолітика

Переселенцям з АТО відправили понад 5 тонн гуманітарної допомоги

За місяць рятувальники доставили вже понад 200 тонн товарів і продуктів

Переселенцям з АТО відправили понад 5 тонн гуманітарної допомоги
Архив
Фото: Николай Рудьковский

У четвер, 8 серпня представники ООН і глава ДСНС Сергій Бочковський передали в Донецьку область гуманітарну допомогу для переселенців із зони АТО. Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

"Доставка 5,5 тонн вантажу стала можливою завдяки раніше досягнутої домовленості між регіональним представником Управління верховного комісара ООН у справах біженців в Україні, Республіці Білорусь та Молдові Олдріхом Андрісеком та Донецькою облдержадміністрацією. У регіон привезли продукти харчування, набори для дітей, кухонний інвентар, набори для сім'ї (каструлі, сковорідки), ковдри, матраци, рушники, постільну білизну, дитячі іграшки, дитячі горщики, медичні препарати", - повідомляє прес-служба.

Гуманітарну допомогу зібрано завдяки спільним зусиллям рятувальників ДСНС України, управління верховного комісара ООН у справах біженців (UNHCR), Всесвітньої організації охорони здоров'я (WHO), управління з координації гуманітарних питань ООН (UNOCHA) та дитячого фонду ООН (UNICEF).

Гуманітарну допомогу

доставлено в с. Ялта, Юр'ївка Донецької області та місто Маріуполь.

Як повідомляється, з 6 липня по 6 серпня рятувальники доставили біженцям 232,47 тонн допомоги: продуктів, 800 наборів добових пайків, 8650 л питної води, 6500 буханок хліба.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram