ГоловнаПолітика

У "Краснодонвугілля" влучив снаряд - загинула людина

Усіх гірників екстрено евакуювали

Унаслідок влучення снарядів у вугледобувну компанію "Краснодонвугілля" (Краснодон, Луганська область) загинула людина. Про це йдеться в повідомленні підприємства.

"Із 17:30 5 серпня до нинішнього ранку тривав артобстріл на території, прилеглій до шахтоуправління "Самсонівське-Західне". Один зі снарядів розірвався на промисловому майданчику шахти поруч із приміщенням нарядної. В результаті загинув співробітник "Краснодонвугілля".

Усіх гірників, які працювали в другу зміну, екстрено евакуювали. Унаслідок влучення снарядів частково зруйновані об'єкти шахтоуправління. Зокрема, вибуховою хвилею вибито вікна в адміністративно-побутовому приміщенні, пошкоджено інженерні конструкції", - йдеться в повідомленні.

На місці працюють оперативний штаб і спеціальна комісія, яка визначає масштаб пошкоджень і завдану шкоду.

Тривають роботи з ліквідації наслідків вибухів.

Згідно з повідомленням, "Самсонівська-Західна", як і всі структурні підрозділи "Краснодонвугілля", працює в особливому режимі, тобто повністю готова до екстреної евакуації людей і до позаштатних ситуацій.

Адміністрація "Краснодонвугілля" висловлює співчуття родині загиблого.

У повідомленні згадано, що в результаті двостороннього вогню раніше постраждали шахтоуправління "Суходольське-Східне", Управління монтажу, демонтажу та ремонту гірничошахтного обладнання, шахта ім. Баракова і ЦЗФ "Дуванська".

Нагадаємо, 11 липня 1 особа загинула та 2 отримали поранення в результаті влучення снарядів на територію "Краснодонвугілля".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram