ГоловнаПолітика

Донецька міськрада повідомила про авіаудар по місту

За ніч загинули три мирних жителі

Донецька міськрада повідомила про авіаудар по місту
Архивное фото
Фото: EPA/UPG

Донецька міськрада повідомила, що вночі по місту було завдано авіаудару, обійшлося без жертв. Загалом від артобстрілів за ніч загинули три мирні жителі.

"У районі вулиці Сеченова, 40 (Калінінський район) уночі завдали авіаудару. В результаті на проїжджій частині утворилася вирва діаметром 4 м і глибиною 1,5 м. Осколками бомби пошкоджено газопровід на вулиці Сечені та автодорогу, що веде до асфальтового заводу КП "Дорожнє ремонтно-будівельне управління". Також є один снаряд, що не розірвався - на місці працюють сапери. Постраждалих серед мирного населення немає", - сказано в повідомленні.

Загалом ніч проти 6 серпня в Донецьку минула вкрай неспокійно, на території міста тривали активні бойові дії.

Епіцентром виявилися Петровський і Кіровський райони міста. У результаті артилерійських обстрілів пошкоджено багато житлових будинків і інфраструктуру районів. З їхнім переліком можна ознайомитися тут.

"На жаль, у Донецьку загинули мирні жителі: 1 людина - на вулиці Льотній, 5; 1 людина - на вулиці Зелений гай, 59; 1 людина - в Кіровському районі навпроти ринку "Сокіл", - йдеться в повідомленні.

Унаслідок влучення трьох снарядів виникла пожежа на сміттєвому полігоні "Петровська саночистка". Пожежні наряди не могли потрапити на місце пожежі через обстріли, тож полум'я поширилося на 1000 м2. О 6:30 6 серпня чергові наряди МНС України в Донецькій області розпочали гасити займання.

Станом на 9:30 ситуація в Донецьку залишається напруженою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram