ГоловнаПолітика

За ніч силовиків кілька разів обстрілювали з Росії

Льотчики здійснили 11 вильотів, артилерія - 24 вогневі нальоти

За ніч силовиків кілька разів обстрілювали з Росії

Обстріли позицій сил АТО з боку Росії та бойовиків не вщухають.

Як повідомив координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук у "Фейсбуці", за минулу ніч із мінометів було обстріляно позиції силовиків поблизу Авдіївки, Червонопартизанська (з боку Росії) і прикордонного пункту пропуску "Маринівка". Також із мінометів з території Росії обстріляли ротну тактичну групу сил АТО у прикордонному районі. Втрат серед силовиків у всіх випадках немає.

Із РСЗВ БМ-21 "Град" обстріляли позиції поблизу Березового (обстріл вели з Донецька), Маринівки і на території аеропорту в Луганську.

Зі ствольної артилерії обстріляли три блокпости сил АТО. Один з них (поблизу Іллінки) - з території Росії.

У зоні АТО, поза населеними пунктами, працювали авіація й артилерія Збройних сил України. Льотчики здійснили 11 вильотів (із них два - медична евакуація). Артилерія здійснила 24 вогневі нальоти. Знищено живу силу й техніку терористів.

За минулу ніч особливих змін в АТО не відбулося. Терористи й далі намагаються перегрупуватися в районі Луганська, Первомайська, Алчевська, Стаханова, щоб запобігти оточенню і блокуванню своїх сил. Також бойовики активно діють в обороні Донецька і Горлівки та в прикордонних районах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram