ГоловнаПолітика

Аксьонов звільнив Теміргалієва з посади свого радника

Перед цим Теміргалієв подав у відставку за власним бажанням з посади "першого віце-прем'єра" Криму

Аксьонов звільнив Теміргалієва з посади свого радника
Рустам Темиргалиев

Прес-служба "уряду" Криму на своїй офіційній сторінці у "Фейсбуці" 30 липня опублікувала розпорядження "прем'єр-міністра" Криму Сергія Аксьонова про звільнення Рустама Теміргалієва з посади позаштатного радника з економічних питань, повідомляє "Крым.Реалии".

"29 липня в.о. голови Республіки Крим - голова Ради міністрів РК Сергій Аксьонов підписав розпорядження, згідно з яким Рустам Теміргалієв звільняється з посади позаштатного радника в.о. голови Республіки Крим", - повідомили в прес-службі.

У документі сказано: "Визнати таким, що втратив чинність, розпорядження глави Республіки Крим від 16 червня 2014 р. №25-рг "Про позаштатного радника в.о. глави Республіки Крим Аксьонова С.В.".

Інформація про те, що Теміргалієва звільнено з посади позаштатного радника Аксьонова, з'явилася в ЗМІ ввечері 29 липня, коли він провів у Москві брифінг про кримську проблематики.

Перед цим, 11 червня, Теміргалієв подав у відставку за власним бажанням з посади "першого віце-прем'єра" Криму.

Звільнений Теміргалієв у "Фейсбуці" подякував кримському прем'єрові за роботу: "Друзі, я вдячний Сергію Аксьонову за спільну роботу! Ми разом пройшли складні дні лютого-березня, разом вирішували численні проблеми перехідного періоду! Головне, що Крим - це Росія!"

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram