ГоловнаПолітика

У Харківській області на полі знайшли безпілотник невідомого виробника

СБУ проведе розслідування

У Харківській області на полі знайшли безпілотник невідомого виробника
архив

Один з місцевих жителів у Ізюмському районі Харківської області знайшов на своєму полі безпілотний літальний апарат невідомого походження. Знахідку передано органам СБУ. Про це повідомляє сайт Національної гвардії України, зазначає "Інтерфакс-Україна".

"Безпілотник знайшов один селянин на своєму полі. Через деякий час він продемонстрував знахідку своєму другові, колишньому працівникові міліції. Порадившись, чоловіки передали знахідку в Ізюмське райвідділення. Зараз безпілотний літальний апарат передали органам СБУ для проведення розслідування", - йдеться у повідомленні.

Керівник авіамодельного гуртка м. Ізюм Костянтин Марковський вважає, що цей БПЛА є літальним апаратом спеціального призначення, виготовленим за композитною технологією. Він також висловив думку, що безпілотник промислового виробництва, але не виключив, що літак могли зробити і у невеликій майстерні.

У Нацгвардії підкреслили, що це вже другий захоплений літальний апарат такої конструкції. Приблизний радіус його дії - 20 км.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram