ГоловнаПолітика

Перемога українських силовиків в АТО врятує світ від головного варвара XXI століття, - Саакашвілі

Екс-президент Грузії вірить у перемогу силовиків на Донбасі

Перемога українських силовиків в АТО врятує світ від головного варвара XXI століття, - Саакашвілі
архивное фото

Неминуча перемога українських збройних сил у Донецьку ознаменує вирішальну військову поразку президента РФ Володимира Путіна, його системи з усіма її ставлениками в Європі і на всьому пострадянському просторі. Таку думку на Facebook висловив екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі, повідомляє УНІАН.

"Ми всі на порозі великих подій - якщо Майдан був початком політичного кінця Російської імперії, то неминуча перемога українських збройних сил у Донецьку ознаменує вирішальну військову поразку Путіна, його системи з усіма своїми ставлениками в Європі і на всьому пострадянському просторі", - зазначив Саакашвілі.

За його словами, "це відповідь за століття приниження, за жертв Голодомору, за героїв Небесної сотні, за відважних воїнів, які поклали голови в останні дні та місяці". "Українцям тяжко, вони зазнають втрат, але їм і всім нам тепер потрібна тільки перемога, перемога будь-якою ціною, перемога над імперією зла і брехні. Цією перемогою українські герої навіки впишуть свої імена в історію як рятівники європейської цивілізації від головного варвара ХХІ століття", - зазначив екс-президент Грузії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram