ГоловнаПолітика

Порошенко вимагає якнайшвидшого розслідування злочинів проти двох мерів

Убивством Бабаєва і замахом на Садового намагалися залякати населення в мирних регіонах, вважає Порошенко

Порошенко вимагає якнайшвидшого розслідування злочинів проти двох мерів
Фото: www.facebook.com/president.gov.ua

Президент України Петро Порошенко вимагає якнайшвидшого розслідування вбивства мера Кременчука Олега Бабаєва і замаху на мера Львова Андрія Садового.

Про це він заявив під час зустрічі з генпрокурором Віталієм Яремою та заступником голови Служби безпеки Віталієм Яловенком, передає прес-служба глави держави.

"Я очікую від Служби безпеки України та Генеральної прокуратури якнайшвидшого розслідування двох жахливих злочинів. Вимагаю, щоб усі сили були кинуті на встановлення виконавців і замовників", - підкреслив Порошенко.

Президент назвав ці злочини проявами терористичних дій, метою яких є залякування населення в мирних регіонах держави. Він зазначив, що правоохоронці не повинні допустити поширення подібних явищ в мирних містах.

"Про хід розслідування просив би інформувати мене особисто", - додав Президент.

Нагадаємо, 26 липня в Кременчуці застрелили мера міста Олега Бабаєва. Його вбили трьома пострілами у власній машині недалеко від будинку. Бабаєв також був президентом футбольного клубу "Ворскла".

Крім того, в ніч на 26 липня невідомі обстріляли будинок мера Львова Андрія Садового. В результаті ніхто не постраждав - Садовий із сім'єю перебував у Карпатах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram