ГоловнаПолітика

Оприлюднено розпорядження про призначення Гройсмана т.в.о. прем'єр-міністра

Яценюк учора подав заяву про відставку

Оприлюднено розпорядження про призначення Гройсмана т.в.о. прем'єр-міністра
архив
Фото: Макс Левин

Оприлюднено розпорядження Кабінету Міністрів України від 24 липня 2014 року №658-р про призначення віце-прем'єр-міністра України - міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимира Гройсмана т.в.о. прем'єр-міністра України.

Як наголошено в документі, у зв'язку із заявою прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка про відставку "покласти тимчасово виконання повноважень прем'єр-міністра України на віце-прем'єр-міністра України - міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Гройсмана Володимира Борисовича".

Нагадаємо, 24 липня голова Верховної Ради України Олександр Турчинов оголосив про припинення діяльності коаліції "Європейський вибір" у ВР.

Того самого дня прем'єр-міністр України Яценюк подав у відставку "у зв'язку з розпадом коаліції та блокуванням урядових ініціатив".

Спікер парламенту Олександр Турчинов закликав фракції "УДАР" і "Свобода" негайно розпочати консультації щодо кандидатури нового технічного прем'єра.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram