ГоловнаПолітика

В Україну прибули міжнародні експерти для розслідування аварії "Боїнга"

Серед них - представники ФБР, Інтерполу та Європолу

 В Україну прибули міжнародні експерти для розслідування аварії "Боїнга"
Фото: EPA/UPG

Міжнародні експерти прибули до Харкова для участі в розслідуванні падіння збитого літака Malaysia Airlines в Донецькій області

Як повідомив на брифінгу прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, о 10:00 в Харкові приземлився літак з 31 міжнародним експертом.

За його словами, 23 експерти прибули з Нідерландів, двоє з Німеччини, двоє з США, один з Великобританії, троє - представники посольства Австралії.

У повідомленні Харківської обладміністрації кажуть, що до Харкова прибули 4 представники Інтерполу та Європолу.

"Очікується приїзд ще однієї групи експертів з цих організацій", - сказано також в ньому.

Агентство "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу посольства США в Києві повідомляє, що до України прибули представники ФБР та Національної ради з безпеки на транспорті (National Transportation Safety Board, NTSB).

Агентство "РИА Новости" з посиланням на спікера РНБО Андрія Лисенка повідомляє, що до Харкова прибули представники ICAO (Міжнародної організації цивільної авіації).

Нагадаємо, уряд України запросив до участі в розслідуванні представників влади Малайзії та Нідерландів, Єврокомісії, американської компанії Boeing, Міжнародної організації цивільної авіації (ICAO), американської Національної ради з безпеки на транспорті (NTSB), Європейської організації з безпеки повітряної навігації (Eurocontrol), Міжнародної організації кримінальної поліції (Інтерпол) та поліцейської служби Європейського Союзу (Європол).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram