ГоловнаПолітика

Армія почала звільнення Дзержинська, над містом підняли прапор України (оновлено)

Військові зайняли штаб бойовиків у місті

Армія почала звільнення Дзержинська, над містом підняли прапор України (оновлено)
Архив
Фото: Макс Левин

Збройні сили України зайняли штаб бойовиків у Дзержинську Донецької області і почали визволення міста від терористичних угруповань.

Про це доповів президентові України міністр оборони генерал-полковник Валерій Гелетей.

Також повідомляється, що сили АТО встановили блокпост в районі міста Горлівка і звільнили населений пункт Піски (передмістя Донецька), перекривши комунікації бандитів з селом Карлівка Донецької області. Окрім того, українська армія наблизилася до міста Лисичанськ Луганської області.

Пізніше прес-центр АТО повідомив у "Фейсбуці", що над Дзержинськом вже підняли прапор України.

"Передові підрозділи ЗС України увійшли до населеного пункту Дзержинськ. Над місцевою адміністрацією підняли прапор України. Підрозділами Національної гвардії проводяться заходи з локалізації та знищення залишків терористичних бандформувань. У результаті швидких і безкомпромісних дій підрозділів Збройних сил, затримано велику кількість бойовиків, а також зброї та боєприпасів", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, як раніше повідомив прес-центр АТО, в понеділок підрозділи Національної гвардії повністю зачистили населений пункт Рубіжне від терористів. У районі Луганська взято під контроль важливий населений пункт Георгіївка. У цьому населеному пункті з'єднуються дороги з Алчевська, Ровеньок і Краснодона. Контроль над цими комунікаціями дозволяє перекрити можливість постачання зброєю та боєприпасами бойовиків, які наразі перебувають у Луганську.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram