ГоловнаПолітика

Ярема звинувачує у вибуху на Майдані міліцію і КМДА

На думку Генпрокурора, центр Києва потрібно було давно очистити

Ярема звинувачує у вибуху на Майдані міліцію і КМДА
Фото: Макс Левин

Генпрокурор Віталій Ярема звинувачує міліцію і владу Києва в інциденті на Майдані Незалежності і погрожує притягнути їх до відповідальності.

Про це йдеться в заяві Яреми, передає прес-служба ГПУ.

Ярема зазначив, що "незважаючи на його публічну заяву і звернення на адресу працівників київської міліції та КМДА про прийняття невідкладних заходів для наведення порядку в столиці та вирішення питання щодо незаконного захоплення адміністративних будівель, а також їх утримання", відповідальні посадові особи проявляють злочинну бездіяльність.

"Ситуація в центрі столиці залишилася без змін, де, як і раніше, продовжують перебувати особи незрозумілого походження. Прикриваючись Майданом, вони грабують, влаштовують заворушення, напади та інші злочини... Попереджаю керівників КМДА і правоохоронних органів столиці, що у разі невиконання ними своїх службових обов'язків вони будуть притягнуті до відповідальності", - сказав Ярема.

Нагадаємо, сьогодні близько 3:00 на Майдані поблизу консерваторії сталося 2 вибухи невстановлених предметів, у результаті чого постраждав чоловік. Згідно з повідомленням на Facebook Самооборони Майдану, інцидент стався після того, як 17 липня близько 21:00 біля блокпоста "Михайлівський" з'явився мер Києва Віталій Кличко з групою людей і спробував забрати шини з барикади.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram