ГоловнаПолітика

Порошенко призначив свого представника в Кабміні

Однофамілець лідера "Спільної справи" відповідав за реформи при Януковичі

Порошенко призначив свого представника в Кабміні
Александр Данилюк
Фото: http://www.investgazeta.net

Президент Петро Порошенко призначив Олександра Данилюка постійним представником глави держави в Кабінеті Міністрів.

Як повідомляється на сайті президента, Олександр Данилюк з вересня 2010 року очолював Координаційний центр з впровадження економічних реформ. Він переміг у конкурсі на цю посаду.

Під час зустрічі з Данилюком Порошенко підкреслив, що співпраця президента з урядом сьогодні має першочергове значення для проведення реформ в країні.

Президент акцентував увагу на важливості повернення довіри суспільства до проведення реформ. За його словами, раніше реформи використовувалися як політичні технології для обдурення людей.

"Сьогодні потрібні досягнення в антикорупційній політиці, рішучі зміни в проведенні економічних реформ, забезпечення якісно підготовленої, узгодженої реформи судової гілки влади, яка б забезпечила верховенство права. Я думаю, що надзвичайно важливою є реформа правоохоронних органів", - сказав Порошенко.

За його словами, проведення реформ в Україні має бути синхронізоване з імплементацією Угоди про асоціацію з Європейським Союзом. "Угода про асоціацію викладає основну концепцію реформ, і нам тільки треба це доопрацювати та гармонізувати з українським законодавством", - зазначив Порошенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram