ГоловнаПолітика

Прес-центр АТО уточнює втрати внаслідок обстрілу військових біля Зеленопілля

За офіційними даними, за добу загинули троє силовиків

Прес-центр АТО уточнює втрати внаслідок обстрілу військових біля Зеленопілля
Установка <<Град>>
Фото: novosti.dn.ua

Прес-центр антитерористичної операції підтверджує обстріл з реактивної установки "Град" блокпоста в районі Зеленопілля Луганської області, однак наразі не оприлюднює дані про втрати військових.

Про це повідомляється на офіційній сторінці прес-центру АТО в "Фейсбуці" о 14:00.

"О 4.30 - здійснено обстріл реактивної установкою "Град" блокпоста в районі Зеленопілля з боку державного кордону. Втрати уточнюються", - сказано в повідомленні.

Крім того, повідомляється, що протягом ночі бойовики здійснювали обстріли позицій сил АТО і населених пунктів, серед яких Райгородок, Стара Краснянка, Дякове, Довжанський, Маринівка.

Також минулої ночі протягом години вівся обстріл позицій українських військовослужбовців в аеропорту Донецьк з мінометів, зенітних установок і стрілецької зброї.

"Протягом доби в боях в районі проведення АТО загинули 3 українських військовослужбовців, 12 отримали поранення. Всім пораненим надається відповідна медична допомога", - відзначили в прес-центрі.

Також повідомляється, що бойовики почали обстріл з району Комброда міста Луганськ по населеному пункту Піщане. Вогонь ведеться з гармати (можливо, танка).

При цьому в прес-центрі перелічили успіхи АТО.

"Продовжується звуження кілець ізоляції в районі Донецька і Луганська; взято під контроль Сіверськ; узято під контроль і відновлено функціонування пункту пропуску поблизу Червонопартизанська. За результатами завданих ударів авіації, вогню артилерії було знищено: до 100 бойовиків і їхні бази в Ровеньках, Ізварине та селищі Новосвітлівка поблизу Луганська, вогневі точки в районі Саур Могили, на териконах шахти №71 (Ровеньки); 2 БМ-21 "Град"; 1 Зу-23; 3 автомобілі КамАЗ", - зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, за даними LB.ua, під час обстрілу біля Зеленопілля загинули щонайменше 25 людей. Радник глави МВС Зорян Шкіряк повідомив про 30 загиблих, проте зазначив, що дані ще уточнюються.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram