ГоловнаПолітика

Потяг з Луганська до Києва продовжить курсувати для евакуації населення

Щодоби курсують три потяги з Луганська і два з Донецька

Потяг з Луганська до Києва продовжить курсувати для евакуації населення
Фото: sannews.com.ua

"Укрзалізниця" продовжила час курсування додаткового потяга № 564/563 Луганськ-Ясинувата-Київ до 15 липня 2014 для забезпечення перевезення населення із зони бойових дій на сході України. Про це повідомили в прес-службі відомства.

Згідно з повідомленням, з Луганська цей потяг відправляється щодня о 17:30, робить тривалу зупинку на станції Ясинувата - з 20:34 до 21:00 і прибуває до столиці о 14:52. У зворотному напрямку, за даними прес-служби Донецької залізниці, потяг відправляється о 19:20, прибуває до Ясинуватої о 12:06, в Луганськ - о 15:40.

Нагадаємо, у київському напрямку щодоби курсують три потяги з Луганська (№ 20, № 126 і № 134) та два з Донецька (№ 84, № 37).

"Укрзалізниця" з метою забезпечення евакуації пасажирів з Луганської та Донецької областей неодноразово призначала додаткові потяги зі східного регіону в київському напрямку, а також збільшувала кількість вагонів у деяких потягах, що курсують з Луганська та Донецька.

Як повідомляє Держслужба з надзвичайних ситуацій, загальна кількість громадян України, яких переселили із зони АТО в інші регіони, становить 37 тис. 988 осіб. Але ця цифра може бути неточною, оскільки багато жителів сходу самостійно залишають регіон.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram