ГоловнаПолітика

На територію "Краснодонвугілля" влучив снаряд: 1 людина загинула, 2 отримали поранення

У результаті розриву снарядів зруйновано будівлі підприємства.

1 людина загинула та 2 отримали поранення внаслідок влучення снарядів на територію Управління монтажу та демонтажу гірничошахтного обладнання вугледобувної компанії "Краснодонвугілля" (Краснодон, Луганська область). Про це йдеться в повідомленні підприємства.

"11 липня о 6:10 на територію Управління монтажу та демонтажу гірничошахтного обладнання ПАТ "Краснодонвугілля" влучили снаряди. Унаслідок вибухів постраждали співробітники охоронного холдингу "Донбас сек'юріті груп" - 1 чоловік загинув, дві жінки отримали поранення. Постраждалих відправили каретами швидкої допомоги в Центральну міську лікарню Краснодона", - йдеться у ньому.

Згідно з повідомленням, унаслідок розриву снарядів на території підприємства зруйновано контрольно-пропускний пункт №1, у цеху №2 пробито дах, зруйновано підсобні приміщення і будівлю адміністративно-побутового комбінату.

При цьому співробітників на робочих місцях ще не було (робочий день починається о 7 ранку), тому не сталося масової загибелі людей.

Наразі роботу управління зупинено. На місці працюють оперативний штаб і спеціальна комісія, які визначають масштаб пошкоджень і завдану шкоду.

Тривають роботи з ліквідації наслідків вибухів.

Адміністрація "Краснодонвугілля" висловлює щирі слова співчуття родині загиблого співробітника підприємства.

Устаткування справно працює, запасні шляхи виходу із шахт перевірено.

Нагадаємо, в результаті влучення артилерійського снаряда в автобус, який перевозив гірняків ДТЕК "Шахтоуправління "Червонопартизанське", загинули чотири гірники, ще 16 поранені.

За даними МОЗ, за час проведення антитерористичної операції на Донбасі до 10 липня загинули 478 мирних жителів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram