ГоловнаПолітика

Бойовики обстріляли Донецький аеропорт з мінометів і зенітних установок, - Тимчук

Аеропорт контролюється силами АТО

Бойовики обстріляли Донецький аеропорт з мінометів і зенітних установок, - Тимчук
Архив
Фото: www.62.ua/страница на Facebook Вячеслава Гуменного

Протягом ночі терористи вчинили низку нападів на позиції сил АТО. Про це у Facebook повідомляє керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

Зокрема, зі стрілецької зброї обстріляно блокпост неподалік н.п.Райгородка (Луганська обл.); з мінометів обстріляли блокпост поблизу н.п. Стара Краснянка (Луганська обл.). Втрат серед силовиків немає.

Окрім цього, з РСЗВ БМ-21 "Град" обстріляно опорний пункт сил АТО поблизу н.п.Зеленопілля (Луганська обл.). Обстріл вівся з боку держкордону з Росією. Дані щодо втрат уточнюються, підкреслює Тимчук.

"З мінометів обстріляли блокпост поблизу н.п. Дякове (Луганська обл.). Серед військовослужбовців 7 поранених. З мінометів обстріляли блокпост поблизу н.п.Маріновка (Донецька обл.). Без жертв", - йдеться в повідомленні.

Також обстрілу з мінометів і зенітних установок Зу-23 зазнав Донецький аеропорт, контрольований силами АТО.

Як повідомляли, під час бою між силами АТО і бойовиками в Червонопартизанську автобус з шахтарями потрапив під обстріл. За розповіддю очевидців, автобус буквально розірвало на дві половини. За попередніми даними, 5 людей загинули і понад 10 отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram