ГоловнаПолітика

Кабмін звільнив Бісюка минулої середи, - Швайка

Міністр підтвердив, що прокуратура підозрює Івана Бісюка

Кабмін звільнив Бісюка минулої середи, - Швайка
Иван Бисюк (архив)
Фото: gazeta.ua

Міністр аграрної політики України Ігор Швайка підтвердив LB.ua, що прокуратура Київської області повідомила про підозру у зловживанні владою і службовим становищем Іванові Бісюку – вже колишньому першому заступнику міністра аграрної політики і продовольства України.

"Так, дійсно йдеться про Івана Бісюка. Але це питання повинна коментувати прокуратура, яка повідомила про підозру", - заявив він.

Швайка також повідомив про те, що Бісюка звільнили з міністерства минулої середи, 2 липня.

На запитання, чому чиновника звільнили, міністр відповів: "У зв'язку із пропозиціями міністра за поданням прем'єр-міністра".

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що прокуратура Київської області повідомила про підозру першого заступника міністра аграрної політики та продовольства України у зловживанні владою і службовим становищем. Встановлено, що чиновник незаконно погодив відчуження 350 гектарів землі в селі Софіївська Борщагівка Києво-Святошинського району. Зокрема, перший заступник міністра в обхід встановленої законом процедури підписав документ, яким припинено право постійного користування земельною ділянкою державним підприємством "Пуща-Водиця". Підозрюваного оголошено в розшук.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram