ГоловнаПолітика

У Донецькій області влаштували вибух на ще одній автодорозі

Не обійшлося і без вибуху на залізниці

У Донецькій області 7 липня невідомі пошкодили шляхопровід на автомобільній дорозі Т-05-09 Велика Новосілка-Амвросіївка (км 80+510).

Як повідомляється на сайті Мінінфраструктури, підривання конструкції шляхопроводу сталося близько 16:00. Пошкоджено ліву опору середнього прогону підмостової конструкції.

Найближчим часом обмежать рух великовагового транспорту через шляхопровід.

Крім того, як повідомляє "Остров" з посиланням на Донецьку залізницю, 7 липня близько 21:30 на ділянці перегону станцій "Ясинувата-Скотувата" 44 км стався вибух, яким пошкоджено дві контактні електроопори. Одна з них впала на рейки, друга похилилася. Залізничні рейки стали непридатними до руху. Перегін "Ясинувата-Скотувата" закрито. Постраждалих немає.

Фото: ostro.org

Нагадаємо, невідомі в понеділок підірвали автомобільний міст через річку Сіверський Донець на дорозі Красний Лиман-Артемівск-Горлівка у Донецькій області.

Крім того, 7 липня підірвали залізничний міст через річку Теплу в Луганській області на перегоні Городній - Кондрашівська-Нова і залізничний міст в районі населеного пункту Новобахмутівка, розташованого над дорогою Слов'янськ – Донецьк – Маріуполь.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram