ГоловнаПолітика

Порошенко анонсував активізацію в соцмережах

Президент постарається особисто читати коментарі

Порошенко анонсував активізацію в соцмережах
Фото: Скрин-шот с видео

Президент Петро Порошенко повідомив, що його сторінки в соцмережах будуть об'єднані і стануть оновлюватися частіше.

Про це він повідомив у відеозверненні, оприлюдненому на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Протягом останніх років спілкування з вами в соціальних мережах переросло з простої розмови в колі близьких друзів до прямого каналу взаємодії з усією країною. Хотів би подякувати вам за активність, підтримку, подякувати за критику, тому що це дозволяє звірятися з настроями спільноти", - сказав Порошенко.

Він зазначив, що з початком роботи на посту президента України подій і приводів для повідомлень стає дедалі більше, а президентський графік не завжди передбачає наявність Інтернету і часу, щоб оперативно інформувати читачів в соцмережах.

"Тому я ініціював процес об'єдання моїх приватних акаунтів у сторінки, які буде підтримувати моя команда. Цей процес буде завершено протягом найближчих днів або тижнів. Моя команда допоможе зберегти всіх без винятку друзів і фоловерів на зв'язку. Я дуже ціную і хочу зберегти нашу взаємодію та обмін думками. Всі мої особисті пости будуть починатися з двох букв "П" - Петро Порошенко", - заявил президент.

Він зазначив, що буде розширено кількість тем, які будуть отримувати освітлення на його сторінках.

"Тут будуть не тільки офіційні новини, а й фотоальбоми, живі оперативні коментарі інфографічні матеріали, цифри тощо. Я також обов'язково особисто постараюся читати коментарі... Друзі, все тільки починається", - підсумував Порошенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram