ГоловнаПолітика

Порошенко призначив трьох членів Нацради з питань телебачення

Членами ради стали Юрій Артеменко, Владислав Севрюков і Григорій Шверк

Порошенко призначив трьох членів Нацради з питань телебачення

Президент Петро Порошенко призначив трьох нових членів Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, звільнивши їхніх попередників.

Відповідні укази оприлюднено на сайті голови держави.

Членами Нацради стали Юрій Артеменко, Владислав Севрюков та Григорій Шверк.

Як повідомляє "Телекритика", Артеменко - народний депутат 4-го і 5 скликань, у минулому голова Запорізької обласної державної адміністрації, експерт-консультант редакції газети "Правда України" (причетність до власності якої спростовував), позаштатний радник голови Держкомтелерадіо Олега Наливайка, голова громадської ради Держкомтелерадіо.

Севрюков - у минулому керівник комерційного відділу "5 каналу".

Шверк - в минулому віце-президента UMH Group, яка тоді належала нинішньому голові Адміністрації президента Борису Ложкіну.

Водночас президент звільнив із посад членів Нацради Любов Бакаленко, Володимира Манжосова і Ларису Мудрак.

Водночас Порошенко ще не змінив четвертого члена Нацради за президентською квотою - на цій посаді залишається Оксана Головатенко.

Нагадаємо, що 4 липня Верховна Рада з другої спроби обрала парламентську четвірку Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. Членами Нацради стали виконавчий директор Індустріального телевізійного комітету Катерина Котенко, директор ТОВ "Капіталінвест" і директор ТОВ "Прима-фільм" Олександр Ільяшенко, народний депутат V і VI скликань Ольга Герасим'юк та керівник департаменту розвитку мережі мовлення телекомпанії "Студія 1+1" Олег Черниш.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram