ГоловнаПолітика

Кличко обіцяє знайти інвестиції для Києва

Мер пригрозив тим, хто буде перешкоджати інвестиціям

Кличко обіцяє знайти інвестиції для Києва
Фото: Макс Левин

Мер Києва, голова КМДА Віталій Кличко вважає своїм завданням забезпечити приплив інвестицій у Київ.

"Моє завдання - я розумію, що це складно за нинішніх умов, - зробити так, щоб кожен інвестор знав, що він може інвестувати й отримати дохід, зробити його (інвестора, - ред.) життя легше, щоб інвестор не хвилювався і працював, створював робочі місця, платив податки", - зазначив Кличко під час круглого столу.

При цьому мер пригрозив, що може вплинути на людей, які не бажають приходу інвесторів.

"Я можу гарантувати. В моїй особі ви бачите людину, яка готова простягнути руку до співпраці. А ця відкрита рука може закритися для тих, хто не хоче, щоб в Україну приходили інвестори. І в цьому напрямку я обіцяю, що буду воювати з ними. І багато з них бачив, чим це закінчується", - сказав Кличко.

Він наголосив, що хоче співпрацювати і відстоювати інтереси тих, хто вірить в Україну й інвестує в неї.

На думку мера, незважаючи на ті проблеми, які існують в Україні, владі вдасться стабілізувати ситуацію і реалізувати потенціал країни. Кличко додав, що також необхідно зайнятися розвитком туристичної галузі в столиці.

Нагадаємо, депутат Київради Ігор Луценко ("Батьківщина") заявив, що мер Києва Віталій Кличко підписав меморандум із селищем Коцюбинське та Київською обладміністрацією, яким погодив відчуження Біличанського лісу на користь селища Коцюбинське.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram